Zwijgend gekomen
In de stilte van de nacht
Alles leek zo mooi
Niets verdachts
Gevonden
Enkel en liefde volle blik
Woorden die deden smelten
Ik zag jou
Zonder twijfels
Getrouwd
Zwijgend weg gegaan
In de holst van de nacht
Tranen geweend
Om een duisterenden blik
Gedode chaos
Liet me weer leven
Zonder berouw
Van woorden