Acceptatie
Ik kijk naar jou
en fluister zacht
dat je elk moment kunt leren
om open te staan
te koesteren
nieuwe dingen te proberen
ik vraag je om
te staren naar
mijn leeg en donker silhouet
ik daag je uit
te vragen naar
werkelijk alles wat mij let
naar wat ik liefheb
wat ik droom
mijn allerliefste lach
naar de sterren
in mijn hemel
mijn allermooiste dag
naar wat ooit was
en wie ik nu ben
het pad waarop ik liep
dan vertel ik jou
ook over falen,
geluk waar ik naar riep
Beloof mij dan
dat jij opnieuw kijkt
nu naar wie jij zelf bent
wees niet bang
wanneer je stukjes
van jezelf in mij herkent
Toe, kijk naar mij in dit moment