Het was maar een zomer liefde
Het is al 3 jaar geleden
Waarom denk ik nog aan jou
Je bent er niet meer
En heb een nieuwe liefde
Dit spookt soms door mijn hoofd
Hielt ik dan zo veel van hem?
Ik was 15 en hij 22
Nu ben ik 18 hij zou 25 worden in oktober
Als hij er nog was zou dit makkelijk kunnen mijn vriend is 26
Tranen rollen over mijn wangen van gemis maar ook van geluk mischien heeft hij wel gino gestuurt zodat ik een nieuwe liefde heb.
Maar dan toch
Mis ik joël
Zijn woorden
Zijn krullen
Zijn ogen
Zijn gitaar
Misschien is het wel beter zo
We konden toch niet samen leven
Ik was nog te jong om dat te snappen
Maar nu rollen er tranen over mijn wangen
En denk aan de tijd die we samen hadden.