Het gevoel
Soms zit ik met me gevoel helemaal klem
Ik wil vooruit, maar trapt iemand op de rem
Ik voel me machteloos dagen en weken
Lukt me niet om die cirkel te doorbreken
Ik weet niet meer wat te beginnen
Voelt het als of ik de strijd niet kan winnen
Is de moed is helemaal in mijn schoenen gezakt
Ik heb geen idee hoe ik mezelf herpakt
Ik weet wel dat het zo niet kan blijven
Maar de onzekerheid en angst lijkt me te verstijven
Dus moet ik het machteloos ondergaan
Lukt het me niet om die draak alleen te verslaan
Het liefst zou ik willen vechten als een leeuw
Zou ik om hulp willen vragen met een luide schreeuw
Maar zelfs daarvoor heb ik nu niet de kracht
De apathie ontneemt me alle kracht
Het voelt als of ik er aan onder door zou gaan
Over mijn wang rolt nog maar eens en traan
Ik voel , me zo eenzaam en moeder ziel alleen
Verlangt naar liefdevolle armen om me heen
Hoop dat er een reddende engel op me pad zal komen
Die mij weer van de toekomst kan laten dromen
Die er voor zorgt dat ik de weg omhoog weer vindt
En dat er een mooie tijd in mijn leven begint