Mijn hart werd geboren in jouw handen
vertoevend in de warmte van je lichaam,
als satijn zo zacht
omringd door je zoete blik.
Mijn gebreken worden vervuld
door de kracht van jouw woorden,
mijn hele ik wordt geborgen
in jouw tast en gevoel.
De groeven van liefde
eindeloos gekerfd in onze harten.