Lieve Linda
Ik moet sterk zijn voor jou
Je loslaten, zodat je verder kunt
Dankbaar zijn voor wat we hebben gehad
Maar het doet zo verschrikkelijk veel pijn
Lieve Linda
Je moet weten dat ik nog steeds van je hou
Dat je nu niet meer lijdt, is je absoluut gegund
Ik koester onze herinneringen, mijn lieve schat
Maar zonder jou is het leven lang niet zo fijn
Lieve Linda
Ik hoop op een seintje van jou
Dat je het goed hebt op dit punt
Dat je het fijn bij mij had als kat
Maar ik hoop ook dat we ooit weer gelukkig en samen zullen zijn
Bedankt lieve Linda
Dat ik welkom was in het leven van jou
Dat je het op mij had gemunt
Dat je mij meenam op jouw pad
Dat wij samen een gezinnetje mochten zijn