in de opwinding van de nacht ...
blinkt de straatverlichting
en swingen de voorbijgangers
op luide muziek door open ramen.
Imany inspireert dames ...
tot heupengeweld,
snel beloond met het nodige testosteron.
Gin Tonic, overvloed van grapjes ...
in de kleur van de ogen,
sterft deze nacht
in spijt van gisteren