Je kwam thuis en ik was erg blij..
Ik vertelde jou het nieuws over het wondertje in mij..
Maar jij jij beledigde mij met woorden..
Wat geen 1 vrouw zou willen horen..
Tranen rollen over mn wangen...
We hadden toch alle 2 deze verlangen...
Je deed me met jou woorden erg veel verdriet..
Ook al besef je dat zelf niet..