Al zittend op die wolk
kijk ik op je neer
En laat ik je soms weten
dat ik er nog steeds ben
Ik hoor je als je lacht
kijk naar je als je slaapt
Sla m'n armen om je heen
als jij verdrietig bent
En als jij de dagen telt
om mij te willen zien
Dan zend ik allerlei signalen
en zie je mij in je gedachten misschien
Voel je niet schuldig
dat jij het leven leidt
wat mij niet was gegund
De hemel is echt prachtig
wacht maar af en zie
Dus leef je leven en lach
geniet en wees vrij
Dan weet ik als jij ademt
je ook ademt voor mij