‘s avonds blijft de herinnering
aan de verkwikkende warmte
nachten bestaan uit nagloeiend as
vonkjes dansen als verlaten puntjes
achtergelaten in de wolkeloze hemel
gekromde regenbogen verbleken
velden liggen grond-barstend open
terwijl gisteren nog gevulde lage wolken
zich hebben uitgestort over het land
tjilpen luid krakelende mussen