soms luister je,
al je concentratie bundelend,
in dat ene moment
op zoek naar ...
een teken, een aanduiding,
in een oase van stilte,
een sporadisch geplons
van eend aan het ontbijt,
het ruis van het riet,
lijkt het ontbreken van ...
soms oorverdovend.