Wonderen maak je vaak zelf,
soms maak je ze ook stuk...
't Kan misschien egoïsme zijn,
media bepaald 't geluk??
We hebben graag zoals we 't willen,
zoals het hoort, zoals het moet,
en stiekem hopen we allemaal,
dat 'houden van' 't omgekeerde doet...
En omdat het zo perfect moet zijn,
ook al zeggen we van niet,
verwachten we eenzelfde inbreng,
maar 't is net dit dat je niet ziet...
Soms moet men verder kijken
ook als je spoken hebt gezien,
dan was aan't nu verloren wonder,
geen wonder meer te zien...
H. Mariette