wanneer de maanstralen via de vijver op jouw gezicht belanden
is jouw schoonheid onuitdrukkelijk
sluit je ogen en strek je handen mij richting op
en voel de warmte die ik je wil geven
wil je met mij verder leven?
open je ogen en kijk zo diep mogelijk in de mijne en
volg wat je ziet