op het kleine terrasje
tussen taterende mensen
denk ik stil aan de mooie momenten
daar waar we samen met onze kinderen
vele zomeravonden hebben gelachen
uren hebben geluisterd naar rare vogels
die daar vertoefden
en nu zit ik daar met jou
huiverend bij de gedachten en liefde
die zo mooi had kunnen zijn