het duister van de avond
blikt terug ...
op de onschuld
van een zonnige dag.
het zwart camoufleert
de duistere wolken,
zwellend drachtig
van twijfelende druppels.
ontlading van spanning ...
verdwaald in de nacht,
hunkerend naar kracht,
zoekend naar vertrouwen.
als antigif voor ...
nonchalante insinuaties.
een onuitwisbaar lidteken achterlatend,
op de herinnering
aan morgen.