De natuur ontwaakt
In het goudgele licht,
waarmee de ochtendzon
jouw gezicht
warm begroet.
De vogels fluiten,
een melodie,
waarop de vlinders dansen.
en de wind
streelt liefdevol
jouw haren.
ontelbaren realiteiten
en belevenissen
leven naast- en met elkaar
maar samen verbinden ze één
universum