Sinds begin 2015 heb ik mijn best gedaan
om je te vergeten, om het beste te maken
van een leven alleen, jij zweeg al sinds
lange tijd nadat we eerst gelukkig waren
Het gaat nu goed met me, ik ben blij met
het leven wat ik heb ook al is dat alleen.
Toch blijf je in mijn hart en in mijn
gedachten. Daarom een waarschuwing aan mezelf
Laat geen oude liefde toe. Je hebt niet
zo hard aan jezelf gewerkt en je leven weer
op de rails gekregen helemaal alleen om het
weer zien te verdwijnen omdat je weer
laat meeslepen. Je bent zoveel waard
iets wat hij niet zag.