Priscilla en Richard
Zojuist samen het ja-woord gegeven
een belofte uit liefde geboren
In een staatsdocument beschreven
een nieuw leven begint te gloren
De zon gaat op in jullie samen
de maan geeft nachtelijk licht
Sterren dringen zich voor de ramen
vinden een lach op beider gezicht
Het geluk is op handen gedragen
en schouder aan schouder, de kracht
Beantwoordt elkaar alle vragen
om te blijven, in gelijke gedacht
Stemmen kunnen elkaar treffen
in een luister en heldere spraak
Zonder zich te hoeven verheffen
vertrouwen is een eerlijke taak
Er zijn bergen die zijn te verzetten
jullie bepalen het hoe en waarheen
De buitenwacht mag nooit beletten
weet, samen ben je nooit alleen
Veel geluk en voorspoed, als wens
en het genoeg als juiste maat
Respect toont wie je bent, als mens
en liefde waar je voor staat .