Spontaan, onverwachts kwam jij mijn leven mijn leven binnen...
Maar wij hadden dit zelf niet kunnen verzinnen..
Hechte vriendschap groeide..
Liefde was dat opbloeide.
Mijn leven was anders uitgestippeld
Maar de liefde leiden mijn ergens heen...
Bij jou vond ik bestemming ...
Met jou samen voel ik een.
Samen gaan wij verder aan deze liefde bouwen.
Mijn hele leven lang zal ik van jou houden