laat een kind een kinder
een kind uitgerust als een vinder
kunst in dit gedeelde samenspel van het leven
de kunst om over wolken te kunnen zweven
mij uit de nood begeven
ik bid om een bijzondere toekomst even en oneven
gelijk in de diepte van de nacht
loop ik misschien te verdacht
de zon of de maan of al die andere planeten
zou ik later niet meer mijn naam doen weten?
wat is mijn toekomst nu aan het uitvreten?
beetje verleiding in mijn buurt
de mensen om mij heen die mijn leven de juiste richting in vuurt
gluren de vingers om de uren
ik schiet mijzelf om het goed te doen sturen
strooien met leiders die ons gehoren
zitten in de rij van voren
ik die mijn deuren wil openen
naar nieuwe kansen
mijn zus die problemen had met een Hansen
rust op een schouder met de hand
houden tot mijn geliefde leven in de eindstand
doe eens normaal
ik die de dure rekening betaal
het draait in het leven met geld in the pocket
fuck de zever van sparen.....fucket......
ik die rij in rij sta te wachten
om een duur leven te leiden
ik wil zowat van beide
ik heb al leeg geleefd tot nu
kijk eens hoe ik het nu doe
geld spenderen aan de luxe
goed leven tussen de drukste
leven leiden tussen de rijke lui
gevuld die zakken en mijn fui
overstappen naar het rijke geld
nu zo leeg je hoort een speld
de speld die ik nu aan mijn gat doe krabben
in die volle put daar moet ik uit dabben
groter dan juwelen
ooit ga ik ervan stelen
een Ferrari in de kleur het gele
de eerste les die ik ooit heb geleerd
hoe ik mijn geld heb geinvesteert
hoe ik rap voor mijn steden
zo de duo met hoe wij het deden
geld zo diep als alle zee-én
een geboren rapper gekomen door een moeder haar wee-én
een gangster verkoopt zijn spullen
die hun zakken door vanalles laten vullen
de ladder omhoog tillen
aan de top van mijn geld berg willen
geen speld aan mijn gat
ik ben de armoede zat
geef het geld en thanx
ik leg je leeg die fucking banks
investeren aandelen kopen
inkopen doen van de beurzen
open ik meerdere deuren
om meer geld te verdienen zoals een Jo Vandeurzen
je houd het proper
ik ben het goud jij het koper
klasse hebben als een hardloper
ik ben in harten van verleiding
ik wil meer ik wil het broodje in bereiding
een zegje over wat je wil verteren
iemand die mij de lessen wil leren
hoe je uit jezelf keert en investeert