ik wil je om bij mij te blijven
ik wil in jouw emoties verder drijven
in gedachten alleen jouw gezicht zien
ik die graag je emoties bedien
we gaan ver weg naar een andere plek
ik die vandaag al naar jouw thuis vertrek
ik houw je vast als het nodig is
hopen dat ik u morgen niet mis
liefde die ik uit jou gezicht kan lezen
je hoeft je bij mij niks te vrezen
je kijkt mij recht in de ogen en in mijn ziel
mijn gevoelens zijn nu nog een beetje te fragiel
houw mijn handen vast
mijn hand die alleen in jouw hand past
ik streel je door je haren
terwijl mijn ogen naar jouw ogen staren
een hart die je nooit zal kunnen breken
je kan het alleen maar met liefde volsteken
ik laat mijn liefde door niemand anders ontsnappen
daar zal je mij niet op kunnen betrappen
kus mij onder een kleurrijke manen schijn
ons hart dat verlost van de dagelijkse pijn