Jij kwam niet voor in mijn plannen...
Overwachts liet je mij iets voelen ..
Wat ze met pure liefde bedoelen.
Totaal overrompeld zet jij mijn wereld onderste boven.
Jij bent een droom waar ik in durft te geloven.
Stuurloos ben ik mijn hart aan jou verloren
Voor de buitenwereld niet te zien.
Maar aan het tikken van mijn hart wel te horen.
Ik zie in jou een toekomst ,
En wil delen met jou mijn leven.
Er niets in deze wereld wat ik niet ervoor zal doen of geven.
Er is niets wat ik jou meer wil beloven..
Enigste wat ik wil is ...
In ons samen geloven.♡