de pepertjes branden op mijn tong terwijl mijn oren gevuld zijn met klanken.
klinken nog uren na in mijn gedachten
en achtervolgen me tot in mijn dromen.
wakker worden heeft geen zin meer.
geïntrigeerd en gegrepen sleep ik mezelf door de dagen zoals mijn nachten voelen, en zijn.
maar zo snel als het op kwam borrelen, was het weer vervlogen.
opgelost en weggeglipt
uit een chaotische geest.
dat krijg je als je wekker weer gewoon om half zeven gaat;
het rock n roll leven ver te zoeken.
het dagelijks leven is soms zowel een zegen als een vloek.