een luchtje gevuld met vuur en rook
een bijbels geschrift gelezen uit die ene strook
al komt er meestal een groot verhaal uit
het boek dat zich opent en terug sluit
zolang ik blijf bij mijn bestaan
hoef ik dat boek niet te lezen of het leven te ontgaan
of de dood te vrezen
ik trek mij al jaren op een recht pad
al zijn die bevroren stenen op de vloer wel glad
we verdienen puinen van geld
ik heb dromen hoger dan de hemel het spelt
nu ben ik van dat boek aan het spellen
de bedragen op mijn rekening doen tellen
mijn gezicht dat over glanzen heen straalt
ik heb de bonus uit talent gehaald
de lyrics die door andere landen worden vertaald
wat is de betekenis van de hoogte op een schaal?
het verschil is waar je uw talent haalt
na het sluiten van het boek
ben ik een eeuwigheid op zoek