Lieve Luca, lieve jij
Hoe kwamen ze erbij
Hoe komt het dat een moeder zoiets doet
Haar eigen bloed...
Alsmaar op zoek naar het waarom
Je antwoord is daarom
Maar misschien is dit voor even
Wel het beste antwoord dat je kunt geven
Het voorlopig antwoord op jou leven
Heb nog even geduld
Tot je op een dag weten zult
Hierop heb ik gewacht
Al de vragen die je hebt bedacht
Zul je dan kunnen stellen
En er zal iemand zijn die jou zal vertellen
Waarom iedereen zweeg
En dit zal de dag zijn dat jij je daarom kreeg