van sterren tot op de aarde betreden
in de hemel een gevecht tot de dood gestreden
geen enkel stukje in zich heeft vrede
het geweer leeg geschoten
met bloed zijn zijn handen overgoten
gevochten met handen en voeten
nu de cel in
van zijn daden aan het boeten
ooit iemand de dood ingejaagd
hij die zich nu wel een beetje gedraagt
een soldaat die de wet overtreed
hij die de dood in iemands ogen deed