Mijn zoon ligt hier
in mijn armen.
Hij stierf
voor de zonden
van de mensheid.
Hij was dood, slechts
een vlammende tong,
Maar alles was vergeven,
jullie konden opnieuw
beginnen.
Wat een grove fout,
niets, absoluut niets
hebben jullie geleerd.
Ik verloor mijn zoon,
jullie de les.