Als ik toch eens trouwen moest, dan het liefste met jouw.
Dan niet voor de lol, maar als echte man en vrouw.
Samen met iemand als jij zou ik het wel kunnen…
Alleen de omstandigheden willen het ons niet gunnen.
Ik zou van je houden, en je het beste proberen te geven
Met een man als jij deel ik graag mijn leven.
Helaas is zij daar, en maakt ze je waarschijnlijk veel gelukkiger dan ik.
Vandaar dat ik er niets mee doe en van deze gevoelens schrik.
Over 20 jaar met je trouwen zit er helaas niet in.
Voor mij is alleen de rol weg gelegd van gewone vriendin.
Ik wou dat ik wat tijd kreeg om de boel op orde te maken
Helaas heeft iemand anders je hart al weten te raken.