Oldtimers.
Zonovergoten
glimmende oudheid
in vele soorten uitgestald
bewonderd door
de vele kijkers
veel kilometers weg geknald.
Vertroeteld ,hier
tentoongesteld
oud doch als nieuw uitgedragen
veel motorkappen
staan omhoog
leidraad voor vele vragen.
In ’t achterland
ontoombaar stoom
koperen ketels die hier glanzen
uitvoeringen in
groot en klein
doen stoom over ’t grasveld dansen.
Paard getrokken
showt een span.
Een zaagmachine creëert planken.
Stoomtrein circuit
ook voor de jeugd.
Iets verder brandweer klanken.
Stoomfeest uniek
bijeengebracht
rond viering van de 80 jaren
ruine Bredero
gloort mee
in oudheid toch nog meer ervaren.
th