Schatteke, waar ben je, hoe gaat het ermee?
Al die tijd zweef jij nog nog door mijn gedachten.
Meissie, ik wil je zó graag weer een keer zien.
Misschien alleen wat koffie in een café.
Ik blijf hopen en kan maar moeilijk wachten;
Eindelijk, na jaren, weer samen met Tien.
_omdat ik je mis lieverd_