Zoveel geleerd en
Het meeste gedaan
Maar, waar ben ik
Blijven staan
Het doet pijn en
Geeft verdriet
Zoveel onmacht in mij
Is er iemand die dat ziet?
Zoveel geleerd en
Het meeste gedaan
Maar, maar ril
Met een traan
Het doet pijn en
Geeft verdriet
Om het los te laten
Van een geleerde.