Mijn denkbeeldige armen heb ik om jou
heen geslagen, zonder dat te vragen.
Ik wilde gewoon je hartje verwarmen
omdat ik dit wereld wonder erg lief
vind. Je leest het goed... jij! Want
in alles wat je doet, je trekt mij nu
nog uit de put met jouw denkbeeldige
hand, je luisterend oor. Jij staat
voor mij klaar. We hebben elkaar nog
niet ontmoet en als die dag ooit komt
ontstaat er bij beiden een stralende
glimlach op ons gezicht. Einde bericht.