Echte liefde
Geef mij jouw handen druk mij neer.
In het kussen, nee het doet geen zeer .
Laat je lichaam rustig zakken,
op mijn lichaam glanzend van het zweet .
Wij willen een zijn .
en de vonken springen over het is heet .
Wij zijn samen één geworden.
Mijn spelonk stelt zich open ,
voor de staaf van genot .
Die mij beroert als een liefdevolle
toverstok .
En in mij voel ik de sappen stromen
door het hele lichaam .
Ik heb dit zo gemist.
Ik heb je zo lief.
ik wil je zo veel meer dan graag.
Ga door tot wij beiden niet meer het einde
willen voelen .
Maar voldaan in slaap vallen .
En wanneer wij weer wakker zijn.
Is het alleen wij die precies
weten wat wij met liefde bedoelen .