leven in de grond dat is nog niet wat eraan komt
een hond die bijt voor zijn territorium
het leven dat eindigt in een mortuarium
beleef het nu met ogen open voor andere
hoe het leven van gisteren naar vandaag veranderde
ik kom ooit wel tot u toe
maar ik ben het leven nog niet moe
een leven dat zich uitrekt
een dode die naar de hemel vertrekt
een oneindig leven dat er ooit aankomt
hoeveel generaties dat er eerst nog moeten komen
ze zijn nu nog de leerstof in de hersenen aan het stomen
ooit draait er rond de zon meerdere planeten
waar niemand nog dood gaat
en we oneindig van planten kunnen eten