Niet altijd krijg je de antwoorden
die je wilt in het leven want soms
zijn de antwoorden die je krijgt
niet voor jou maar voor de ander.
Het is niet jouw levensles maar
de levensles van de ander.
Ook al eindigt het niet altijd
even gelukkig als je van diegene
hield, vergeef je diegene.
Niet om te vergeten, maar om verder
te gaan met het leven zonder dat
het verdriet je nog beïnvloedt
want Liefde is vergeven niet alleen
de ander maar ook jezelf zodat de
toekomst gelukkiger kan zijn.