De laatste dag in oktober moet ik weer naar de
bedrijfsarts
Dan moet ik hem vertellen wat mijn keuze is geworden.
Het zal niet gemakkelijk zijn maar ik moet accepteren dat
hoewel ik mijn hele leven heb gewerkt en mijn
universiteit
heb gehaald voor het hebben voor die goede baan
dat die toekomst niet meer bij mij past.
Door de CIDP moet ik me richten op het feit dat ik nog
een goed leven kan hebben. Dat ik kan genieten van de
kleine dingen in het leven zoals familie, vriendschap,
schrijven en misschien als mijn lichaam het toelaat
het doen van vrijwilligerswerk dat me boeit.
Ik moet me richten op mijn eigen leven en mijn eigen
geluk. Door de CIDP betekent dat gaan voor kwaliteit van
leven want er gaan al zoveel dingen niet.
Ik weet hoe ik verder moet want Ik wil een leven
worth living.