Als de hemel blauw
is,
Ben ik dichtbij jouw,
Als de hemel erg
dichtbij is,
Ben ik heel dichtbij
jouw,
Als de hemel blauw
is,
En geloof mij,
Dat is hij,
Stap dan binnen,
En draai je niet om,
Anders verlaat de
hemel, je voorgoed,
Ik heb de sleutel,
Tot de hemel,
Dus volg mij,
Als je tegen mij
aanligt, in de hemel,
Voel je dan vrij,
Om van mij te houden,
Als de hemel blauw is,
Ben ik heel dichtbij,
Jouw,