Als een engeltje zal ik altijd over je waken...
Met al mijn liefde wil ik jou in je hart raken...
Op elk moment zal ik ervoor jou zijn..
Ik ben jouw schild tegen al het kwaad en pijn
In mijn armen voel je veilig en heb jij het fijn.
Voor altijd ben ik aan jou zijde.
Kun je altijd op mijn bouwen.
Omdat ik wil zijn de jouwe