Ik blaas een kus naar jou toe...
Een kus van pure liefde,
Nog nooit veel van iemand gehouden zoals ik van jou doe...
Die glimlach op mijn gezicht ...
Vertelt dat jij nu in mijn gedacht bent.
Mijn hart klopt voor jou,
Alsof ik marathon heb gerent.
Oneindig en bijzonder is dit gevoel.
Want ik mijn liefde voor jou bedoel.