Het eiland,
zee, strand, boten, werken, veel toeristen.
Slapen, eten, werken, eten, slapen
op stap tot 2, al je collega's gaan mee.
Daarna slapen en gewoon weer aan de slag.
Met Oerol nog meer mensen, vieze, gezellige mensen.
Veel dagen werken. Nieuwe vrienden, nieuwe mensen.
Nieuwe nummers en nieuwe wensen.