Mijn lieve kat
__________________
Ik wou dat ik je nog eens kon zien
Ik wou dat ik je nog één keer kon voelen
Ik weet best dat het niet kan
Maar ik hoop dat mijn verdriet om je ooit zal bekoelen
En in mijn hart zal je blijven
Zolang je daar bent is het goed
Met jou bij me ben ik veilig
Ik weet gewoon dat het zo moet
Jij in mijn hart, voor eeuwig samen
Je kan gewoon niet dood zijn
Ik weet niet wie, ik noem geen namen
Maar wie het ook was hij zal hem voelen, je pijn
Je kan gewoon niet dood zijn
Dan was je toch niet in mijn hart?
Want daar ben je en daar zal je blijven
Voor eeuwig met ons twee
En op een dag zal ik terug bij je zijn
Terug samen met jou
Dan hoef ik niet te huilen om mijn beestje zo klein
Mijn lieve kat weet dat ik van je hou
...