een traan overtreft alles
hoe je het bij elkaar hebt gedaan
een traan laten lopen van verdriet
of van blijdschap dat toont men bijna niet
een stem overtreft het geluid
voorbeeld het nemen van een besluit
door een stem beginnen de gesprekken
of het brengt je naar nieuwe plekken
met een hand doe je iets grijpen
met een hand kun je in een ander hand knijpen
een hand is gelijk een broederband
je houd uw handdruk
ook al ben je aan de andere kant