verberg uw trots voor de komende weken
want trots is gelijk een groot ego teken
uw trots staat tegen de muur in een kader
samen op de foto staan met uw trotse vader
ge motiveert u in die trots
en ge steekt uw nek uit
neem een stukje op
neem van een uitstekende buit.
vergelijk uw trots met dat van een pauw
strek uw armen uit de mauw
rij met uw duurste auto
en steel de show
leef voor de roem
niet nadenken het gewoon doen
doe wat je zelf wilt
en verdedig u leven met een ego schild
een hoogheidswaanzin daar zit je met je hoofd in
maar geraak ook terug uit die waan
anders geraakt je leven van de baan
leef maar even met faam