Hey,
gij wordt oud.
HAH!
binnenkort noem ik u nog grijze duif,
ouwe zak, oude teef, kinky cougar
kapotte graftak, gedroogde pruim, papjesvreter
ruitenplakker, koffiekletstaartenverorberaar,
metje, oma.
De bomma met tetten en tattoo's die pornowaardig zijn verklaard,
door mij.
De hitsige dertiger die mij lachen doet door het dragen van decolette.
Was je maar de goeie wijn in mijn kelder.
Als het roestige keten op de deur bent ook gij geoxydeert.
Vergeten door demente jongeren, want jij doet er niet meer toe.
bejaarden zijn slechts een verre gedachte, maar geen zorgen.
Je hebt mij nog,
uw favoriete klootzak, de perverte vriend die u aanspreekt als hij weer aan tetten denkt.
Noem mij gewoon, uw favoriete ambetante vent die u een gelukkige verjaardag wenst.
Anthony Willems