Morgen begin ik met de baan,
Die ik ergens altijd wilde,
Maar ik kan geen blijdschap voelen,
Ik wil nog helemaal niet met mijn leven doorgaan.
Morgen probeer ik niet aan jou te denken,
Dat is tenminste wat ik mezelf voorhoud,
Het loslaten lukt me niet,
Ik kan nog helemaal niet stoppen met nadenken.
Morgen overtuig ik mezelf van de gedachte,
Dat ik sterk ben en dat dit een nieuw begin is,
Maar ik leef in mijn hoofd nog in de wereld met jou,
Herinner me nog precies hoe jij lachte.
Morgen zet ik mijn eigen gevoel aan de kant,
Dat is wat ik altijd gewend ben te doen,
Maar vanbinnen ben ik leeg sinds jij weg bent,
Heb nog niet alle schepen achter me verbrand.
Morgen ga ik er zijn voor anderen,
Dat is toch mijn werk,
Maar ik voel zelf zo veel verdriet,
Onmachtig in een situatie die ik niet kan veranderen.