door mij heb je een bloedend hart opgelopen
door mij ben je nu in mijn hart afgesloten
sorry voor de onprettige gevoelens die ik u heb gegeven
maar je zal het zonder mij wel overleven
je hoort alleen nog maar jezelf spreken
ik kan nooit eens je gesprek onderbreken
en als ik praat is het voor de muren
onze relatie is gelijk een oud liefdeslied geschreven op papier en nu verbrand tussen vuren
dit lied is nog niet uitgezongen
mijn emoties in de tekst zijn gedwongen
gescheurd en er is nooit iets gebeurd?
waar haal je je begrip
hier ik geef je een tip
u geef ik nooit meer een wip
jaloezie heb ik door u terug gekend
laat u nu maar gaan in het weekend
want vrijheid dat wou je toch
wat wil je zelf dan nog?