beliegt ons schaamteloos
die valse slangentijd
ssssist tien
ook al is het pas negen
en fluistert mij in ‘t oor
dat ‘k oud ben, koud
- en dat terwijl ik swing
en dans en spring
op ‘t gladde van jouw huid
blijf ik voor eeuwig jong
misschien zijn ‘t wel
vakantiefoto´s uit voorbije tijden
die ons bedriegen
- alsof ik dat wil weten
sunset 17-09-2016 (Anjum)