Wij lagen samen, alweer een volle maan
Hoeveel dagen nog tot wij zijn uitgeteld?
Gemis, verlangen en verlies moeten dulden
zoals zonsondergangen en opgangen
Morgen weer uitgerust met blote
voeten in het bedauwde gras
Herfst en winter mogen komen,
najaarsstormen, tegenwind
Wij hebben nu en wat was
als zand tussen de vingers
veranderend in goudstof
in lucht en wind gedragen