een leeg blad staart
naar vermoeide ogen.
na een nacht
van eindeloos piekeren
over alles,
aan niets willen denkend.
stuurloos,
eenvoudige beslissingen lijken
alleen maar onmogelijk.
dag en nacht vergaan
in de dwaling van gedachten.
toch
zal de zon ooit
weer onthaald worden
door
een nonchalant,
vrolijke knipoog.
ooit ...