Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Duisternis is een deken
Duisternis is een deken
een warm zacht deken
gewenteld
over mijn schouders
mentale postkaarten
van het plateau van Gorgoroth
staan op de mantel
in mijn dromen
Beksinski schildert
de spiegel van mijn ziel
het warme gevoel van lelijkheid
Noise knalt door de wagen
de golven weerkaatsen
ruisen tegen
mijn trommelvliezen
tot ze barsten
het stille gevoel van luidheid
de doucheknop draait over
veertig graden
water brandt als de hel
de ruimte vult zich
als met zwaveldioxide
het zachte gevoel van rode huid
het oeuvre van Eli Roth
speelt zich los na elkaar
en de bank wordt mijn bed
die me omarmdt
en dicht bij haar houdt
het kalmerende gevoel van angst
mijn zwart hart
is als een beschermengel
het verstopt zich
maar ik maak het me eigen
als ik alleen ben
en als het nodig is
Reacties op dit gedicht
Apraxia vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Werner S
:
Woensdag, september 21, 2016 23:37
speciaal
september
:
Woensdag, september 21, 2016 15:02
Erg goed gedicht. Eentje om te lezen en herlezen. Het boeit tot het einde en laat onmiskenbaar een gevoel achter. Liefs
Over dit gedicht
Auteur:
Apraxia
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
20 september 2016
Thema's:
[Dromen]